Tuesday, August 21, 2007

HAPPY 21ST BIRTHDAY AARON JAMES!

HAPPY BIRTHDAY TO YOU....HAPPY BIRTHDAY TO YOU....HAPPY BIRTHDAY TO OUR AARONNNNNNNNNNNN.....HAPPY BIRTHDAY TO YOU. THERE ARE FOUR PRECIOUS DAYS IN MY LIFE THAT WITHOUT THEM I WOULD NOT BE WHO I AM OR WHERE I AM TODAY. I HAVE BEEN SO BLESSED BECAUSE OF ALL OF THEM AND IF I COULD DO IT ALL OVER, I WOULD NOT CHANGE A THING. THIS IS THEM IN ORDER:

AARON WAS BORN ON AUGUST 21, 1986. IT WAS A SCARY TIME FOR ME BUT HAVING MY SON IN MY ARMS MADE IT ALL OKAY. I AM SO GLAD YOU ARE MY SON AARON AND I COULD NOT IMAGINE MY LIFE WITHOUT YOU! I LOVE YOU SON!!

MY FIRST DATE WITH CARLIE - NOVEMBER 8, 1997. I KNEW AS WE SAT AT WOLFGANG PUCKS FOR DINNER (I HAD THE ROSEMARY CHICKEN..HA!) THAT I WOULD BE YOUR WIFE. I THANK GOD YOU FINALLY CALLED ME AS I HAD BEEN WAITING FOR YOU ALL MY LIFE.

OUR WEDDING - AUGUST 28, 1999. EASY.......BEAUTIFUL DAY, BEAUTIFUL WEDDING, BEAUTIFUL RECEPTION, BEAUTIFUL HUSBAND.

FINALLY, MISS GRACIE COMING INTO THE WORLD, NOVEMBER 8, 2001. I HAD WAITIED SO LONG FOR HER AND SHE IS A TRUE BLESSING. NOT ONLY IS SHE A MOMMA'S GIRL BUT A DADDY'S GIRL TOO -- AND SHE ABSOLUTELY ADORES HER BROTHER!!!

AARON - YOU "STARTED" MY LIFE ROLLING AND I AM SO PROUD OF THE MAN YOU HAVE BECOME AND CAN'T WAIT FOR YOU TO START NOTING WHAT YOU WILL MARK AS YOUR MOST IMPORTANT MOMENTS.


I LOVE YOU ALWAYS ~ YOUR MOMMA

6 comments:

Carleena said...

HAPPY BIRTHDAY AARON - I can not believe that you are 21. I have known you since you were 3! You have grown-up to be an amazing young man that I am proud to call part of my family. We love you - Carleena

Katie said...

Happy Birthday Aaron! Love this post Miss Kris!

Carlie,Kris,Aaron,Gracie said...

Damn it...now I am going to cry (surprise, surprise!!). Thank you Carleena, I know that will mean alot to Aaron.

Anonymous said...

Well I just sent him a Birthday wish in a e-mail..I don't know if he will get it or not but I told him how proud of him the whole family is!!
I also told him to have a drink for all of us!!
We love you Aaron!!
Auntie Carla

nadinehayes said...

Maybe you should have a warning about a tissue being needed. What a wonderful post. Happy Birthday Aaron! XOXO.

Anonymous said...

Well he does get his e-mails!!
This is the reply I just got today from Aaron!!
I had wished him a Happy Birthday!!

Thank you so much I will drink a beer when i land in the states tomorrow. I miss you guys and cant wait to see you when i get home
Miss you and love you guys,
Aaron

How can you not love such a great kid!! good job Kris!!
special hugs for our Aaron,
Carla